Hey, We’re Avada & We Make Beautiful Things! Check It Out!

With over 70,000+ Users and counting, Avada is the most complete and trusted wordpress theme on the market.

Fitness

Die lovehandles inwisselen voor een wasbordje?
Met krachttraining breng jij jouw lichaam weer in shape. Iedereen boekt resultaat met fitness.

Bootcamp

Strijd tegen de onverbiddelijke stadsjungle. Fitness, hardlopen en intervaltraining, met bootcamp overwin je keer op keer de elementen. De oefeningen in de frisse buitenlucht maken deze sportvorm ook prima geschikt voor teambuilding.

Yoga

Yoga is balans. Als je lijf in balans is, ben je tot meer in staat. Voer je lichaam mee tijdens de veelzijdige oefeningen en verbaas jezelf: je bent flexibeler dan je vroeger tijdens de gymles ooit […]

Boksen

Boksen is meer dan je agressie eruit slaan. Het stimuleert je kracht, snelheid, geest, conditie, concentratie en zelfvertrouwen. Indrukwekkend lijstje, niet waar? Niet voor niets behoort boksen tot de meest fysieke en intense sporten.

Fitboksen

Fitboksen combineert de veelzijdigheid van bootcamp met de adrenaline van boksen. Je switcht tussen trainingen met bokstechnieken en fitnessoefeningen die als doping werken voor jouw uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.

Looptraining

Stapsgewijs in vorm raken, letterlijk en figuurlijk? Onze bevlogen trainers motiveren je je om te rennen als een Keniaanse marathonkampioen. Dat doe je probleemloos, want de afstanden en het tempo worden geleidelijk opgevoerd. Zo bouw je aan een ijzeren conditie.

Purchase Now

Avada is the ultimate multi-purpose wordpress theme!

Loaded with awesome features, premium sliders, unlimited colors, advanced theme options & much more!
Purchase Now